Υποστήριξη χρηστών

 

Ορισμός συμμετέχοντα ως παρουσιαστή στο Skype for Business κατά τη δημιουργία μιας τηλεδιάσκεψης

 

Επιλογή Λειτουργία προτείνεται όταν επιθυμείτε
Μόνο εγώ, ο διοργανωτής της σύσκεψης Μόνο εσείς, ως διοργανωτής της σύσκεψης, έχετε δικαιώματα παρουσιαστή. Μόνο εσείς, ως διοργανωτής της σύσκεψης,να έχετε δικαιώματα παρουσιαστή.
Οποιοσδήποτε από την εταιρεία μου Οποιοσδήποτε από την εταιρεία μου Τα μέλη της ομάδας σας, όπου όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν δυνατότητα κοινής χρήσης και τροποποίησης περιεχομένου.
Οποιοσδήποτε (χωρίς περιορισμούς) Όλα τα άτομα που προσκαλείτε μπορούν να είναι παρουσιαστές. Στην περίπτωση που υπάρχουν εξωτερικοί συμμετέχοντες και θέλετε να κάνουν κάποια παρουσίαση.
Τα άτομα που επιλέγω Εσείς και τα άτομα που επιλέγετε μπορούν να είναι παρουσιαστές Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή όταν θέλετε συγκεκριμένα άτομα να είναι παρουσιαστές

 

Σημείωση: Όταν επιλέξετε τη ρύθμιση Τα άτομα που επιλέγω, κάντε κλικ στο στοιχείο Παρουσιαστές και κατόπιν μετακινήστε τους συμμετέχοντες από την πλευρά Συμμετέχοντες στην πλευρά Παρουσιαστές. Δεν μπορείτε να προσθέσετε εξωτερικούς προσκεκλημένους και λίστες διανομής ως παρουσιαστές, αλλά μπορείτε να δώσετε δικαιώματα παρουσιαστή σε άτομα όταν βρίσκεστε στη σύσκεψη.


Για να κάνετε τους άλλους παρουσιαστές στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης

  1. Επιλέξτε το εικονίδιο των συμμετεχόντων από το κύριο παράθυρο της σύσκεψης.
  2. Από το παράθυρο συμμετεχόντων, κάντε δεξί κλικ στον επιθυμητό συμμετέχοντα και επιλέξτε δημιουργία παρουσιαστή.

Βοηθητικό link : Making Others a Presenter in a Skype for Business Meeting