Υποστήριξη χρηστών

 

Υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για προπτυχιακούς φοιτητές (email) 

 

 Από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 οι προπτυχιακοί φοιτητές του Παντείου Πανεπιστημίου αποκτούν δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες του GSuite for Education της Google, με σημαντικότερη υπηρεσία τον ιδρυματικό ηλεκτρονικό λογαριασμό (e-mail).

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού λογαριασμού τους (URegister)

και μέχρι την αποφοίτηση.

Η μορφή του ονόματος (username) των φοιτητών στο email  αναφέρεται αναλυτικά στις οδηγίες με επίθεμα @edu.panteion.gr

Η πρόσβαση στην υπηρεσία (mail.edu.panteion.gr) για προπτυχιακούς φοιτητές γίνεται αποκλειστικά με χρήση του ακαδημαϊκού λογαριασμού (όνομα χρήστη/κωδικός).

Εναλλακτικά είσοδος από δω.

Είναι αυτόματα διαθέσιμη με την ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού Uregister [οδηγίες Uregister εδώ].

Παρέχεται μέσω των υπηρεσιών της Google για την εκπαίδευση (GSuite for Education), που προσφέρουν επίσης χώρο αποθήκευσης στο Google Drive/Docs καθώς και άλλες εφαρμογές.

Πληροφορίες για εκμάθηση χρήσης της υπηρεσίας email θα βρείτε εδώ.

Πληροφορίες για το Gsuite θα βρείτε εδώ.

 

Η ευθύνη ανάγνωσης των ηλεκτρονικών ανακοινώσεων, μηνυμάτων διαχείρισης ή άλλων πληροφοριών που αποστέλλονται από τις Γραμματείες, τα διοικητικά όργανα του Πανεπιστημίου και την ομάδα υποστήριξης συστημάτων βαρύνει δεσμευτικά τους χρήστες.

 

Υποστήριξη χρηστών

Aιτήματα σχετικά με την προσφερόμενη υπηρεσία και αναφορές προβλημάτων υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω email στη διεύθυνση

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Για την ταχύτερη διεκπεραίωση των αιτημάτων συστήνεται η χρήση του ιδρυματικού λογαριασμού (@edu.panteion.gr).

Emails σχετικά με την χρήση των υπηρεσιών της Google που απευθύνονται σε προσωπικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς τεχνικών ή σε άλλες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου ενδέχεται να μείνουν αναπάντητα ή να απαντηθούν με σημαντική καθυστέρηση.

 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΊΕΣ

  

Πληροφορίες για τους όρους παροχής υπηρεσιών της υπηρεσίας εκ μέρους της Google μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους υπερσυνδέσμους:

Όροι παροχής υπηρεσιών G Suite

Πολιτική απορρήτου της Google

Πολιτική χρήσης του λογαριασμού email (Gmail)

Επιπλέον: