Υποστήριξη χρηστών

MAIL - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΕΠΑΦΗΣ - ΟΜΑΔΑΣ ΧΡΗΣΤΩΝ

 

Η ομάδα επαφών είναι μια συλλογή από επαφές που απλοποιεί τη διαδικασία αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς ομάδες ατόμων. Με την αποστολή ενός μηνύματος προς μια ομάδα επαφών, εξοικονομείτε χρόνο διότι δεν χρειάζεται να προσθέσετε στο μήνυμα τη διεύθυνση του κάθε παραλήπτη. Μπορείτε να στείλετε το μήνυμα ταυτόχρονα σε όλα τα μέλη της ομάδας επαφών.

Όταν χρησιμοποιείτε ομάδες επαφών να θυμάστε ότι δεν γίνεται απόκρυψη των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των παραληπτών. Όταν στέλνετε ένα μήνυμα σε μια ομάδα επαφών, όλοι οι παραλήπτες θα είναι σε θέση να δουν τα ονόματα και τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των υπόλοιπων παραληπτών.

Οποιοδήποτε μέλος μιας ομάδας μπορεί να προσκαλέσει άλλους στην ομάδα, αλλά μόνο ο κάτοχος της ομάδας μπορεί να τα καταργήσει. Ο κάτοχος της ομάδας είναι συνήθως το άτομο που δημιούργησε την ομάδα, αλλά μπορεί να εκχωρηθεί και σε άλλους αυτός ο ρόλος.

Οδηγίες σχετικά με την προσθήκη και την κατάργηση μελών, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Guest. εδώ

Οδηγίες για την παλιά έκδοση του web mail εδώ
 
Οδηγίες για την προσθήκη επισκεπτών σε ομάδες του Office 365 εδώ
 
Στο βίντεο που ακολουθεί ο Δρ. Σ. Πολυμέρης δείχνει τα βήματα εξαγωγής των εγγεγραμμένων φοιτητών στην πλατφόρμα του openeclass,
και εισαγωγή τους σε ομάδα στο gmail. Μετά την εξαγωγή των mails, μπορείτε ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες να δημιουργήσετε ομάδα στο παντειακό σας mail.